maandag 4 april 2011

We haken door!

Aanstaande woensdag begint een nieuwe serie van 4 lessen. We hebben al 7 aanmeldingen! We vinden het erg leuk dat Rosalie, Chloé, Floor, Anouk en Cathelijne weer meedoen! En een speciaal welkom aan onze nieuwe HaakBrigade-leden Joshie en Hannah!
Omdat we een maximum hanteren per groep van 8 kinderen is er dus nog één plekje over. Dus lijkt het je leuk om te leren haken? Woon je in de omgeving van Bloemendaal of Haarlem? Mail ons dan op dehaakbrigade@gmail.com voor extra informatie. Invier weken leer je de eerste basissteken van het haken en maken we een ketting met de kettingsteek (zie foto hieronder) en een leuk opbergdoosje. 

 

Met de meiden die al de vaste hebben leren haken, gaan we verder met het opbergtasje - leuk voor je haaknaalden! - of het hoesje voor het notitieboekje.


1 opmerking:

hastenchemical zei

soil stabilization texas is pivotal for improving foundation strength and preventing erosion, ensuring the longevity of infrastructure projects in the state's diverse soil conditions. It's a fundamental practice for sustainable development.
LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...