woensdag 25 september 2013

Op naar Yarndale!


Met een grote liefde voor Engeland en haken, konden we dit evenement niet aan ons voorbij laten gaan. We gaat naar Yarndale! Een grote wol, brei- en haakbeurs op het Engelse platteland, onder meer opgezet door Lucy van het waanzinnig populaire haakblog Attic 24. Het moge duidelijk zijn dat we daar niet lang over hoefden na te denken. De vliegtickets en het hotel werden maanden geleden in een mum van tijd geboekt, en nu is het ineens zover. Dit weekend gaan we onszelf heerlijk 'onderdompelen' in de Engelse wolwereld. Uiteraard gecombineerd met een stevige maaltijd in de pub, want er moet hard 'gewerkt' worden; we hebben maar liefst 163 deelnemers te bezoeken! Wat zullen we een hoop nieuwe ideeën en inspiratie opdoen.

Om het festival (en zo te lezen ook het hele dorp) in de juiste stemming te brengen, is er vanuit de hele wereld meegewerkt aan een immens lange gehaakte vlaggetjeslijn. Ook de Haakbrigade heeft hier aan bijgedragen. Geïnspireerd door een zak prachtige wol (afgelopen zomer gekocht op een kofferbakmarkt) hebben wij een aantal toepasselijke 'schaapjes-vlaggetjes' naar de UK gestuurd (het patroon is afkomstig van Attic 24 en vind je hier). Wat zou het leuk zijn om ze te zien hangen als we daar rondlopen! Mocht jij ook naar Yarndale gaan: houd ze in de gaten en alvast heel veel plezier!

Als er één schaap over de dam is volgen er meer....

Daar gaan ze; op naar Lucy!

1 opmerking:

Unknown zei

Veel plezier, have fun! Ik zou ook graag zijn gegaan, maar helaas... Afgelopen zomer al in Engeland geweest. Ben benieuwd met welke ideetjes jullie we terug naar huis komen!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...