dinsdag 17 december 2013

Wij zijn genomineerd!

2013 is een bijzonder jaar geweest voor ons. Het kroontje, speciaal voor K(r)oningsdag, dat in zo’n korte tijd zo populair werd – hij was zelfs op televisie te zien! – de vele Facebook-vrienden die we er dit jaar bij kregen, de haakklussen (het huisje en de letters) die we mochten maken voor voor Libelle, onze BOL-winkel met heerlijke haakboeken, de Sint Surprise Ruilactie, en niet te vergeten al onze haakprojecten met de meiden, zoals deze, deze en deze… is dit echt allemaal alleen in dit jaar gebeurd?

Maar het jaar is nog niet voorbij. Want op de valreep van 2013 blijkt dat we ook nog eens genomineerd zijn voor de Feubelweb Award 2013...!


 Ons patroon van het oranje kroontje was dit afgelopen jaar een van de meest bekeken patroontjes op Freubelweb.nl, een site die de leukste patronen verzamelt voor wie wil haken, vilten, breien, naaien, en nog veel meer.


We voelen ons zeer vereerd. Zeker omdat de nominatie en de Award een publieksprijs is. Met andere woorden: jullie hebben ervoor gezorgd dat we genomineerd werden, en jullie bepalen wie de winnaar wordt.

Dus breng je stem uit!
  1. Ga naar Freubelweb.nl.
  2. Zoek in de rechterbalk naar je favoriete patroon. Dit mag natuurlijk het kroontje zijn, maar voel je vooral ook vrij om op andere patronen te stemmen.
  3. Breng je stem uit! Let op: je kunt maar één keer stemmen.

Wie meedoet maakt ook kans op een paar leuke prijzen van Freubelweb. Enige dat je daarvoor hoeft te doen is Freubelweb via Facebook of Twitter laten weten op wie je hebt gestemd. Stemmen kan tot en met 5 januari 2014.

2 opmerkingen:

Margaret zei

2013 is voor jullie een prachtig jaar geworden en dan eindigen met een mooie nominatie (en wie weet met een prijs). Gefeliciteerd.

Groetjes, Margaret

marmarel zei

Superleuk dat jullie ook genomineerd zijn. Ik kreeg ook een mailtje, zó gaaf!
Ik heb een ander kroontje van jullie site gebruikt, het zpagetti-kroontje. Ik heb er een paar van gewoon garen gehaakt, verstevigd met Mod Podge en op knuffel-koppies vastgenaaid (voor de versierde fiets van mijn dochter voor school). :-)
Groetjes, Marijke

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...