donderdag 30 juli 2015

Gratis patroon: Frisbee!

Op onze rara-vraag op Facebook, waren er toch heel wat die wisten wat de vrolijke, gehaakte cirkel was. Inderdaad; het is een Frisbee! Wij hadden 'm nog nooit gezien, maar waren op slag verliefd op de mooie kleuren, patronen en de leuke functie ervan. Want niet alleen ziet 'ie er heel vrolijk uit; hij doet het ook nog eens heel erg goed! En door het zachte materiaal is de frisbee ook nog eens uitermate geschikt voor kleine(re) kinderen én om (nog steeds een beetje voorzichtig) binnen mee te spelen.

Wij zijn verkocht en gaan 'm binnenkort zeker een keertje maken. We hebben al een paar verschillende (gratis) patroontjes gevonden die we graag met jullie willen delen. Nu nog even het 'tapestry haken' onder de knie krijgen. Maar met de hier gevonden uitleg, moet dat geen enkel probleem zijn. Heel veel plezier en succes!


http://www.craftster.org/forum/index.php?topic=412132.0


http://flyingdoily.blogspot.co.uk/2013/03/grandma-perkins-incredible-indoor.htmlhttp://vannaschoice.lionbrand.com/patterns/L0577.html


 Vind je het leuk om ons te volgen?
Dat kan op Facebook en/of Pinterest!

2 opmerkingen:

miekequilt zei

Kun je ze echt als frisbee gebruiken? Lijkt me supergaaf.

Jeanine zei

Yep, heb het gister geprobeerd met een die ik gekocht had en die deed het goed! Nu dus zelf aan de slag om er meer te maken.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...