vrijdag 18 oktober 2013

Gehaakte letters in Libelle nummer 43

Deze week in de Libelle - het nummer ligt sinds vandaag in de winkel - mooie gehaakte letters en kadertjes, speciaal gehaakt voor de Libelle door de Haakbrigade. Wij zijn wel trots!

Kijk, daar rechts! Onze kaders staan zelfs
op de cover van de Libelle. Het ziet er prachtig uit.


Met een speciale vermelding in de inhoudsgave.

De Libelle vroeg ons de letters niet af te hechten. Eerst vonden we dat wat vreemd, maar na een paar letters zagen we het al: die draadjes maken het speels en geven het een duidelijke gehaakte uitstraling.

De letters zijn gehaakt volgens het patroon van Melody Griffiths. Het staat in haar boek Crochet Motifs, wat helaas nog niet in het Nederlands is vertaald, voor zover wij weten tenminste. Maar ook voor wie weinig ervaring heeft met Engelstalige patronen is dit niet erg. Alle letters zijn namelijk ook voorzien van een duidelijk haakdiagram/schema.

Voor wie toch de voorkeur geeft aan Nederlandstalige patronen, is er ook nog dit boek. We kennen het verder niet, we kwamen het tegen op BOL.com: Letters haken & toepassingen om je eigen unieke cadeau te maken van Anja Toonen.Nog wat foto's uit dit nummer van Libelle - maar voor een echt goede indruk zul je toch het nummer zelf moeten kopen. Overigens helemaal niet erg, want het nummer heeft ook 45 Home Made woonaccessoires om zelf te naaien, haken, verven, knippen of plakken.3 opmerkingen:

crochetcookingandmore zei

Wat ontzettend leuk!

Corine zei

Dat ziet er leuk uit! Daar mogen jullie zeker trots op zijn!

Fijn weekend!
Corine

Margaret zei

Wat super dat jullie in de Libelle staan. Ik ga gelijk kijken.

Fijn weekend, Margaret

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...