woensdag 14 augustus 2013

Facebook-actie: win een retro haakboek!

Wat was het een heerlijke vakantie! En wat hebben we ontzettend genoten van twee weken zon, lezen, spelen, ontspannen en natuurlijk... haken! Op Facebook lieten we al wat foto's zien van wat we meenamen in onze vakantie-haakkoffer. Vandaag volgt de ontknoping: wat hebben we toch gemaakt van die bollen wol en katoen? En waarvoor waren toch al die bloemetjes...?

We gingen op vakantie en namen mee.... heel veel kleurtjes garen.
Niets fijner dan in het zonnetje haken!
Tada...! Vrolijke vakantie vlaggetjes!

Het vlaggetje is gemaakt naar een patroon van Lucy van Attic24. Het patroon vind je hier (helemaal onderaan het bericht vind je de verkorte werkbeschrijving in het Engels. Let op: het patroon gebruikt de Engelse haaktermen; tr (treble) is dus een stokje).
We verzonnen er zelf een leuk randje omheen en haakten een takje (gevonden naast de tent op de camping) mee zodat we het vlaggetje mooi stevig konden ophangen.
De bloemetjes komen uit een vintage brei- en haakboek (boordevol leuke patronen en ideeën) die we vonden op één van onze kringloopbezoekjes. Altijd fijn om in de kast te hebben staan of om mee te nemen op vakantie ;-) !

Goed nieuws voor iedereen die wel 'alles weten over breien en haken'! We hebben namelijk besloten dit leuke en inspirerende boek te verloten onder al onze Facebook-vrienden!Meedoen is simpel: like onze foto van het vlaggetje op Facebook. Zondag 18 augustus - de laatste dag van de vakantie - trekken we uit alle likes een winnaar. Wie weet ben jij volgende week de trotse bezitter van dit vrolijke retro handwerkboek!

6 opmerkingen:

Moos zei

Leuk dat boek!!!!!! Foto geliked en gedeeld op Facebook :)

Groetjes Moos

Unknown zei

leuk, ik heb ook geliked en gedeeld :-)

Unknown zei

Leuk!!!! Ik heb meegedaan! :) liked en shared!

Liefs Henrike

Anoniem zei

ga er zo gelijk heen....wat gaaf zeg
en wat een allerleukst vlaggetje ♥
liefs jenneke

jokiedebeer zei

oh super ik doe mee

Margje zei

Wat een leuk idee en een schitterend boek

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...