woensdag 10 februari 2016

Live op tv: onze Valentijnskaart bij Jinek

Bizar. Hangen we nietsvermoedend op de bank nog wat te zappen, zien we ineens in het laatste item van #‎Jinek‬ over Valentijnsdag (of eigenlijk: over de onzin van Valentijnsdag) onze eigen creatie voorbijkomen! De gehaakte Valentijnskaart - vol in beeld!
Of dat nu een goed ding is - onze kaart bij een item genaamd 'Fuck Valentijn' - daar zijn we nog niet uit. Maar leuk is het in ieder geval wel. Kunnen we ook zeggen dat we een keer live op de Nederlandse televisie zijn geweest.
 

Het enige wat dan misschien jammer is, is dat Jinek vergeet te vermelden dat de gratis haakbeschrijving van deze kaart nog steeds online staat. En dat hij echt heel makkelijk is om te maken, of je nu vergevorderde haakster bent of net begint.
Je vindt het patroon onder het tabje Gratis Patronen. Of klik op het plaatje hieronder.

http://dehaakbrigade.blogspot.nl/…/gratis-patroon-valentijn

Liever een andere tekst? Zelfs daar is aan gedacht. We bedachten destijds ook nog een paar Valentijn-variaties. Toegegeven, sommige zijn misschien wat flauw, maar daar houden we nu eenmaal van. Heb je zelf nog goede suggestie? Mail!

1 opmerking:

Margaret zei

Ik had de kaart ook gezien en meteen aan jullie gedacht. Op dat moment overheerste bij mij het gevoel van enthousiasme voor jullie werk en waar over werd gesproken vervaagde. Of ze zomaar zonder het te vragen jullie foto voor dit gesprek op tv mogen gebruiken is een ander verhaal. Volgens mij is er toch iets met copyright?
De kaart is en blijft leuk en zo groot in beeld is hij extra leuk.

Groetjes, Margaret

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...