maandag 3 november 2014

Gratis haakworkshop Armbandje haken voor Serious Request

Aanstaande zaterdag 8 november geven we in de Bibliotheek Bloemendaal een GRATIS WORKSHOP armbandjes haken voor Serious Request. Tussen 10:00 en 14:00 leren we je hoe je dit armbandje kunt haken. We hebben het met opzet eenvoudig gehouden zodat iedereen kan meedoen - haakervaring is dus niet vereist!
 

De Serious Request-armband heeft als kenmerk een heel simpel verbandhaakje.
Het haakje laat zien: wij voelen ons verbonden.

We hopen dat na de workshop iedereen thuis verder enthousiast aan de slag gaat en de zelfgemaakte armbandjes verkoopt aan vrienden, buren en familie. Iedereen kan dan zelf het opgehaalde bedrag doneren aan Serious Request, bijvoorbeeld door het geld over te maken op rekening 661 of door tussen 18 en 24 december naar het Glazen Huis op de Grote Markt te gaan.
 

Zoals je ziet zit in het armbandje een verbandhaakje verwerkt. Normaliter zet je met zo’n haakje een zwachtel of verband vast, in ons armbandje staat het verbandhaakje symbool voor ‘verbondenheid’ of ‘verbinding’. Door het armbandje te dragen kun je dus je verbondenheid laten zien met meisjes en vrouwen in conflictgebieden die slachtoffer zijn van seksueel geweld.Zet dus in je agenda: zaterdag 8 november, bibliotheek Bloemendaal (Korte Kleverlaan 9) van 10-14 uur. Iedereen is welkom!

PS: woon je te ver of zit je agenda overvol? Binnenkort plaatsen we het patroontje ook op onze site, zodat iedereen die wil ook mee kan doen!

Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...