maandag 7 april 2014

Haak weer eens een kroontje!

Weten jullie nog, vorig jaar? Toen haakten we voor de Libelle een schattig kroontje, met een gratis patroon. Bizar hoeveel mensen uiteindelijk dat simpele kroontje hebben gemaakt. We zagen 'm vorig jaar echt overal! Als broche, op een kaart, als slinger, als ring, op een diadeem. Best wel gek - maar o, wat waren we blij en trots!

Een kleine greep uit de foto's die we van jullie kregen.

Zelf konden (en wilden) we natuurlijk niet achterblijven en haakten er ook vrolijk op los. Arianne maakte een superleuke variant om aan haar deur te hangen en leerde haar dochter Mette ook het kroontje te haken. Deze heeft er, heel knap, heel wat zelfgehaakt én verkocht op Koningsdag.Oukje haakte het kroontje o.a. voor de hond van haar moeder. Met een elastiekje aan het kroontje bevestigde we het aan een plukje haar. Tinus vond het allemaal maar best en liep er de hele dag parmantig mee rond. Te schattig!


En ook Maartje en Nora (de twee dochters van Oukje) hadden al snel door hoe het kroontje gehaakt moest worden. Vele zijn er in aanloop naar de eerste Koningsdag gehaakt! Het leverde hun een leuk zakcentje op, hoewel dat natuurlijk meteen weer uitgegeven moest worden op de vrijmarkt ;-)


Met alweer de tweede Koningsdag in zicht is het hoog tijd dat de bollen oranje wol weer uit de kast worden gehaald. Haken jullie dit jaar weer opnieuw ons kroontje? Het patroon is erg makkelijk en je bent er niet langer dan vijf minuten mee bezig.
Heb je vorig jaar genoeg kroontjes gehaakt en heb je dit jaar zin in wat anders? Dan vind je op onze site ook nog een gratis patroon voor het 3D-Zpagetti-Kroontje en een koets. Heb je toch ook wat leuks bij deze feestelijke, Koninklijke dag. Om zelf te dragen, kado te geven of misschien wel te verkopen....

Of je haakt een gouden koets....
... of een 3D-kroon van Zpagetti.
Hoe dan ook; we wensen iedereen weer heel veel haakplezier en kijken uit naar alle nieuwe kroontjes en een hele gezellige tweede Koningsdag!


Regelmatig verzinnen wij leuke (gratis) patronen en akties. 
Op de hoogte blijven? Like ons dan op Facebook!

3 opmerkingen:

Unknown zei

Super leuk! Ben ook alweer druk voor koningsdag! Groetjes Lisanne
draad en praat...

Teresita zei

Me gustan mucho tus trabajos!!!

Unknown zei

Leuk!!! Ik heb ze vorig jaar ook gehaakt!!!

Groetjes Henrike

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...