vrijdag 7 juni 2013

Gratis videotutorial: een sigaar haken voor Vaderdag


Teddybeer, konijntje, snor, hondje, hamer en zaag, bonbons, sokken, sushi, kopie koffie, das, oude drol, haring, boormachine, zonnebril, zakje voor mobiel, dropjes, poes, horloge…. Werkelijk ├ílles kwam voorbij toen we op Facebook vroegen wat we aan het maken waren voor Vaderdag. Conclusie: je kunt heel veel maken van een paar bolletjes grijze, zwarte en bruine wol!
Wij maakten uiteindelijk een… sigaar! (Goed geraden Diane Ewalds en Ilse Hoogendoorn!) Maar niet zo maar een sigaar, we haakten een exemplaar die ook ruimte biedt aan een zelfgemaakte (kinder)tekening. Hoe? Dat zie je in de videotutorial.

PS: Ook dit haakproject voor Vaderdag is snel en simpel, en dus geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Vind je de video leuk? Schrijf dan eens een reactie onder de video op Youtube; het schijnt dat onze video dan voor andere Youtubers makkelijker te vinden is. Dank!


1 opmerking:

Lizinka zei

Wat een super leuk haak patroon de sigaar. Het was leuk om te maken en papa was er ook erg blij mee. Bedankt dat u het patroon met ons gedeeld heb.

groetjes van Lizinka

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...