maandag 16 mei 2011

Gehaakt hoesje of tasje

Wat een weekje meivakantie niet kan doen! Blijkbaar heeft al die vrije tijd een goede invloed gehad op de productiviteit van de meiden van de Haakbrigade! Moet je toch eens kijken waarmee we afgelopen woensdag werden verrast:


Een hoesje voor de nieuwe iPod Touch van Rosalie. Zo indrukwekkend netjes gehaakt, wow!


En Joshi haakte - nadat ze pas één les had geleerd hoe ze vasten moest maken - direct een tasje, een jurkje en bijpassend dekentje voor een popje!


En bij Anouk konden we kiezen uit diverse projecten, maar dit rondje viel meteen op! Al was het maar omdat ze zo goed met verschillende kleuren heeft gehaakt. Knap hoor!
 

En dit tasje dan...! Beter dan dit kun je het als knuffeldiertje niet treffen. Rosalie haakte en maakte dit prachtige én superlieve tasje voor Schaap.


En Hannah verraste haar moeder op Moederdag met dit gehaakte vierkant. Een sterk staaltje vasten - helemaal als je dit echt voor de allereerste keer doet! Uiteindelijk werd het dit:


Precies! Een handig tasje. Op de foto is hij nog niet helemaal af: er komt nog een knoopje op de voorkant en aan de klep een 'sluit-lusje' zodat Hannahs moeder de tas straks ook echt kan gebruiken. 

En wat ook zo gezellig was: we hebben er drie nieuwe Haakbrigade-leden bij: Michelle, Yitte en Rosa. Hier zie je ze druk aan het werk...
 
 
Alledrie de meiden maakten een vliegende start met de kettingsteek. Al binnen een uurtje hadden ze meerdere kettingslierten gemaakt en - te zien aan de bolletjes wol die mee naar huis werden genomen - komen ze volgende week met nog meer kettingslierten terug!

Volgende week verwachten we overigens ook een stortvloed aan vogeltjes, die allemaal klaar zijn voor een mooi snaveltje en kralen-pootjes:


Mocht er behoefte zijn aan een werkberschrijving voor deze superschattigenietteversmaden vogeltjes, laat dan een reactie achter, of mail ons op onze Gmail-account. Bij voldoende animo maken we een stap-voor-stap haakplan!

Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...