HAAKLES KINDEREN

Ben je tussen de 8 en 16 jaar oud en woon je in de omgeving van Haarlem, regio Kennemerland, bijvoorbeeld Bloemendaal, Overveen, Bennebroek, Aerdenhout, Santpoort, Heemstede, Velsen-Zuid, Spaarndam, Velserbroek of Driehuis? Kom dan haken bij De Haakbrigade!

Lesopzet
We geven de lessen in clusters van 5 weken. In deze weken leer je diverse steken, technieken en maak je zelf allerlei leuke haakprojecten. Ook vertellen we tijdens de lessen alles over haaknaalden, verschillende soorten garen en alle andere dingen die je nodig hebt of moet weten. Vind je het haken bij ons leuk? Je kunt je aan het eind van elk cluster gewoon weer opnieuw geven voor een vervolg!

Kosten
De kosten per cluster van vijf weken zijn 62,50 euro. Dit is inclusief al het te gebruiken garen/materiaal, uitgeschreven patronen en thee met koekjes. Ook krijgt ieder kind een eigen haaknaald en een tasje om alle haaksels in mee te nemen. Eventueel kun je een keer meedoen om te kijken of je het leuk vindt; een losse proefles kost € 10. Na inschrijving betaal je het hele bedrag bij aanvang van de eerste les.

Locatie
We geven de lessen vanuit de Muziekschuur in Bloemendaal (Donkerelaan 55 2061 JK Bloemendaal). Een prachtige lichte ruimte, vlakbij de oude dorpskerk van Bloemendaal. Deze plek is goed te bereiken met de fiets en auto en ligt heel dicht tegen Haarlem aan.
NB: De Muziekschuur ligt in de bocht van de Donkerelaan, wat verscholen van de weg. Ga in de bocht rechtdoor, en dan meteen links het hek door. 


Data Lessen
De lessen starten na de herfstvakantie en geven we op de donderdagmiddag van 15:45 tot 16:45 uur.

Laatste serie lessen voor de zomervakantie
Les 1: 2 maart
Les 2: 9 maart
Les 3: 16 maart
Les 4: 23 maart
Les 5: 30 maart

Aanmelden
Wil je meedoen? Leuk! Stuur ons dan een mail en vermeld de naam van je kind, leeftijd en eventuele haakervaring. Na onze bevestiging is de inschrijving definitief. Om uit de kosten te kunnen komen, hanteren we per les een minimum van 6 kinderen. Uiterlijk een week voor aanvang van de lessen sturen we een bevestigingsmail.

Mocht je nog vragen hebben, mail ons dan gerust. Meer informatie over haken, (gratis) patronen en meer vind je op deze site bij Gratis patronen. Like onze Facebook-pagina om op de hoogte te blijven.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...